AA kreditvurering og Din Bilpartner

Reparation af skaden på din bil

Er du blevet torpederet på landevejen eller kom du for tæt på en anden bil?

Vi samarbejder med alle Forsikringsselskaber

For at gøre det nemmest for dig, hjælper vi dig også med taksator og formidling mellem dig og dit forsikringsselskab – så slipper du for at bruge frustrerende tid på den formelle del.

Naturligvis stiller vi også en lånebil til rådighed for dig i den periode, din egen bil er til reparation på vores skadecenter – helt kvit og frit. Det eneste du skal betale for, er det brændstof, du bruger i perioden.

Uanset om du har fået en autoskade, en glasskade eller en lakskade, er der hjælp at hente på vores skadecenter. Her sørger vi for effektiv og professionel håndtering af din skade, og i mellemtiden skal du bare nyde friheden ved din gratis lånebil, så din hverdag ikke bliver besværet.

Ud over det bruger vi udelukkende reservedele i original kvalitet på vores skadeværksted, og derfor er du sikker på, at du beholder fabriksgarantien på din bil, hvis den er af nyere dato.

Det betyder, at du altid er sikker på, at din bil lever op til præcis de samme sikkerhedsstandarder, når du får den tilbage, som den gjorde, da den kom ind på vores skadecenter.

Husk vi er certificeret i reparation af plast komponenter 

Vi udfører reparation af de fleste plast dele, eksempelvis kofanger, panelskørter og spoilersæt, spørg hvis du har noget du vil have repareret, så finder vi en løsning og pris.

Vi kan kontaktes på 59594372 

Eller send en mail til kontor@lipsteknik.dk

Gerne med billeder af skaden

Mvh.

Lip’s Autoskadecenter

Kontakt os for et uforpligtende tilbud